Filmhuis:

Filmclub Schijndel De Son Vivant

Dinsdag 18 Oktober 2022
Aanvang 20:30 uur, duur 123 minuten

Benjamin (Benoît Magimel) is een mislukte acteur die zijn dagen slijt als dramadocent. Als bij hem een ernstige vorm van kanker wordt vastgesteld wil hij dit eerst niet onderkennen, tot grote frustratie van zijn moeder Crystal (Catherine Deneuve). Zij bijt zich, tegen beter weten in, vast in het herstel van haar zoon. Na wat omzwervingen en second opinions melden moeder en zoon zich bij de onorthodoxe kankerkliniek van dokter Eddé; een vriendelijke man die met behulp van muziek, vrolijke stropdassen en een bevlogen verplegingsteam zijn patiënten probeert te verzoenen met het onvermijdelijke. In plaats van te blijven focussen op genezing, als dit er eigenlijk niet meer in zit, worden patiënten begeleid bij het loslaten van het leven, hoe moeilijk dat ook is. Over de periode van een jaar worden Benjamin en Crystal geholpen om, in alle rust, de naderende dood te accepteren en de losse eindjes van het verleden aan elkaar te knopen. Regisseur Emmanuelle Bercot nam als uitgangspunt voor De son vivant de bestaande oncologieafdeling van het Mount Sinai-ziekenhuis in New York, waar dokter Gabriel Sara werkt. Deze ontwapenende arts werd uiteindelijk zelfs gecast om dokter Eddé te spelen.

Film:

Spectrum Film Bon Bini Holland 3

Dinsdag 22 November 2022
Aanvang 20:00 uur, duur 84 minuten

Release: 22-11-2022

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor het meisje van zijn dromen, Zoë? Wat doet Judeska op de New York Fashion Show? En Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Film:

Spectrum Film Soof 3

Dinsdag 08 November 2022
Aanvang 20:00 uur, duur 111 minuten

Release: 08-11-2022

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Film:

Spectrum Film Top Gun: Maverick

Dinsdag 25 Oktober 2022
Aanvang 20:00 uur, duur 131 minuten

Release: 25-10-2022

Na meer dan dertig jaar dienst als een van de Top Gun-piloten voelt Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) zich nog altijd op zijn plek bij de Marine. Hij zoekt als moedige testpiloot altijd zijn grenzen op en hij ontwijkt de promoties, waardoor hij niet meer zou kunnen vliegen. Wanneer hij een nieuwe lichting van Top Gun-piloten moet trainen voor een zware speciale missie, ontmoet hij Luitenant Bradley “Rooster” Bradsaw (Miles Teller). Hij is de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick “Goose” Bradshaw. Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden af moet rekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

Film:

Spectrum Film Elvis

Dinsdag 11 Oktober 2022
Aanvang 20:00 uur, duur 159 minuten

Release: 11-10-2022

Elvis is film over het leven en de muziek van Elvis Presley. In dit filmische drama zien we het leven van Elvis (Austin Butler) vanuit het perspectief van zijn gecompliceerde relatie met zijn mysterieuze manager Colonel Tom Parker (Tom Hanks). Aan de hand van Parker schetst de film de meer dan 20 jaar beslaande complexe dynamiek tussen hem en Presley, van Presley’s doorbraak tot aan zijn status als ongekende superster, tegen de achtergrond van het veranderende culturele landschap en het verlies van onschuld in Amerika. Centraal in die reis staat een van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in het leven van Elvis: Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Film:

Spectrum Film Zwanger & Co

Dinsdag 27 September 2022
Aanvang 20:30 uur,

Release: 27-09-2022

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens, alleen de perfecte man is nog nergens te bekennen. Ondertussen groeit haar familie in rap tempo. Veertigplussers Annet en Theo proberen nog een baby te krijgen, maar dan blijkt dochter Eva ineens zwanger. Piet stort zich, ondanks zijn leeftijd, vol op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij eerder gemist heeft. Merel besluit voor het single moederschap te gaan, maar net als de test een plusje geeft en de hormonen door haar lijf gieren, zet de charmante Luuk alles op zijn kop.

LADIES NIGHT | vanaf 19.00 uur
Omdat het de eerste film van het seizoen is, organiseren we er een leuke Ladies Night bij. Met kraampjes van verschillende lokale ondernemers, een glaasje prosecco en lekkere hapjes. Én je maakt kans op een goedgevulde goodiebag. Een heerlijk uitje samen met je vriendinnen!

We zijn ontzettend blij dat zoveel leuke ondernemers meewerken aan de Ladies Night:

 • ByLinn | kapper
 • Love Lies | sieraden
 • Mooi Advies | kleuradvies
 • HiepHoi Belevenissen | entertainment
 • Marion Langenhuizen | massage
 • Shoeby Schijndel | winkel
 • Kopjes | winkel
 • Praktijk voor Natuurgeneeskunde Leonie Scheutjens | iris lezen
 • Drogisterij & Parfumerie De Vlinder | drogisterij
 • Selected by Eva | sieraden
 • Fabags | tassen
 • Mimos Boutique | winkel
 • Schoonheidssalon Eindeloos | schoonheidsspecialiste
 • Bibliotheek Meierijstad | bibliotheek
 • BeautyC Nails | nagelstyliste
 • Hema Schijndel | winkel

Cabaret:

Thijs Kemperink Halverwege

Woensdag 10 Mei 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 10-05-2023

Twentse nuchterheid, grote vertelkracht en daverende lachsalvo’s.

De in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink maakte naam met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s. Inmiddels heeft hij met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

Thijs is 40 geworden. En hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Voordat hij aan de volgende 40 jaar begint wil hij eerst de eerste 40 jaar evalueren. Er zijn genoeg mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over hem. Maar dat doet Thijs liever zelf!

Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat? Wat Thijs in ieder geval al wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire. Al rijdt hij wel in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen.

Jeugd:

De Grote 5 Meneer Monster (3-9 jaar)

Zondag 23 April 2023
Aanvang 15:00 uur,

Release: 23-04-2023

Hilarisch peuterspektakel met opzwepende Afrika-beats en uitzinnige kostuums.

Ken jij de vijf grootste dieren van Afrika? De olifant, de leeuw… en wat waren die andere drie ook alweer? Meneer Monster laat ze allemaal zien, van héél dichtbij! Reis mee naar de Afrikaanse steppes en geniet van een paradefeest waarin grote en uitbundige kostuums de hoofdrol spelen. Uiteraard onder het genot van een portie heerlijke Afrikaanse beats!

De voorstelling speelt zich af op een lange mat, met aan weerszijden bankjes waarop het publiek plaatsneemt. Je zit dus heel dicht op de voorstelling, maar geen zorgen iedereen zit achter een stevig koordje. Want ja, we verwachten wel De Grote 5 op het toneel!

Jeugd:

Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2-5 jaar) Prentenboekjesfestival Op De Boerderij

Zondag 02 April 2023
Aanvang 11:15 uur,

Release: 02-04-2023

Een muzikaal feestje voor jong en oud!

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode laarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Wat nu? Gonnie gaat op zoek en ontdekt de wereld buiten de hooiberg. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes ooit nog terug?

Deze muzikale voorstelling is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan! In de voorstelling worden geen poppen gebruikt; de gansjes worden symbolisch verbeeld.

Prentenboekjesfestival: Op de boerderij!
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin.

In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Zo leren kinderen spelenderwijs over duurzaamheid, gezondheid en milieu.

Programma:
10.00 uur | Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)
11.00 uur | Boer Boris Is De Baas (4 t/m 7 jaar)
11.15 uur | Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)

De Prentenboekenstad is open van 9.30 uur tot circa 12.30 uur.

Jeugd:

Boer Boris Is De Baas (4-7 jaar) Prentenboekjesfestival Op De Boerderij

Zondag 02 April 2023
Aanvang 11:00 uur,

Release: 02-04-2023

Na 10 jaar in de boeken, nu eindelijk op het toneel!

Op het toneel staat een levensgrote kijkdoos. Als alle kindjes binnen zijn, vouwen twee technici de doos langzaam open. Tadaaa, daar staat ineens een driedimensionaal theater, met daarin Boer Boris, zijn machines, de boerderijdieren en zelfs vogelverschrikkers. Boer Boris houdt de twee technici goed in de gaten, want die maken steeds ruzie. Als de twee zich ook nog met de inhoud van de verhalen gaan bemoeien en zelf Boer Boris willen spelen, moet Boris ingrijpen.

Boer Boris Is De Baas is gebaseerd op de bekende prentenboekreeks. Boer Boris is in geïllustreerde vorm onderdeel van de voorstelling.

Prentenboekjesfestival: Op de boerderij!
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin.

In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Zo leren kinderen spelenderwijs over duurzaamheid, gezondheid en milieu.

Programma:
10.00 uur | Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)
11.00 uur | Boer Boris Is De Baas (4 t/m 7 jaar)
11.15 uur | Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)

De Prentenboekenstad is open van 9.30 uur tot circa 12.30 uur.

Jeugd:

Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2-5 jaar) Prentenboekjesfestival Op De Boerderij

Zondag 02 April 2023
Aanvang 10:00 uur,

Release: 02-04-2023

Een muzikaal feestje voor jong en oud!

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode laarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg. Wat nu? Gonnie gaat op zoek en ontdekt de wereld buiten de hooiberg. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes ooit nog terug?

Deze muzikale voorstelling is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan! In de voorstelling worden geen poppen gebruikt; de gansjes worden symbolisch verbeeld.

Prentenboekjesfestival: Op de boerderij!
Deze voorstelling is onderdeel van het Prentenboekjesfestival. Tijdens dit festival zijn twee theatervoorstellingen te zien en kunnen kinderen voorafgaand aan én na afloop van deze voorstellingen spelen in de unieke foyerspeeltuin.

In de foyer ontdek je samen met boerin Marianne al zingend en spelend van alles over de natuur. Als kleine boer of boerin roetsj je daar van de tractorglijbaan, puzzel je met koeienvlekken en oogst je rijpe groenten in de moestuin. Zo leren kinderen spelenderwijs over duurzaamheid, gezondheid en milieu.

Programma:
10.00 uur | Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)
11.00 uur | Boer Boris Is De Baas (4 t/m 7 jaar)
11.15 uur | Gonnie En Gijsje Samen Op Stap (2 t/m 5 jaar)

De Prentenboekenstad is open van 9.30 uur tot circa 12.30 uur.

Cabaret:

Kasper van Kooten Van Kooten En De Beat

Zaterdag 01 April 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 01-04-2023

Het is een swingende vertelling over liefde, familie en de onverzadigbare behoefte aan muziek.

De twee plastic drumstelletjes die Kasper op zijn vijfde verjaardag kreeg, waren het begin van een allesbepalend levensritme. In zijn herinnering voelt het alsof hij vanaf die dag kon zeggen wat hij wilde zeggen, drummend. De muziek en het spelen in een band zijn de leidraad in zijn leven. In het boek Van Kooten En De Beat vertelt Kasper hier openhartig over. Het is een liefdesbetuiging aan de muziek en hoe deze zijn leven bepaald heeft. Dit verhaal vormt de aanleiding voor de gelijknamige theatervoorstelling waarin ook de muziek uit het boek tot leven komt. Het geheel wordt ondersteund door uniek foto-, video- en audiomateriaal en één van zijn muzikale vrienden!

Muziek:

Cesar Zuiderwijk De Naakte Waarheid

Vrijdag 10 Maart 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 10-03-2023

Ongekende combinatie van cabaret, theater en drum!

Cesar Zuiderwijk is Nederlands bekendste drummer. Meer dan 50 jaar was hij de stuwende motor van Golden Earring. Hij speelde wereldhits als Radar Love, Twilight Zone en When The Lady Smiles en toerde meerdere malen de hele wereld over. Hij stond in het theater met vijf solovoorstellingen. Met Mario Goossens, de drummer van Triggerfinger, begon hij de nieuwe band Sloper. Er is dus genoeg te vertellen en er zijn genoeg drumpartijen om te spelen.

Zijn allereerste drumstel van augurkenblikken, maar ook zijn meest recente showdrumstel met de nodige elektronica en gadgets; het is allemaal te zien in zijn voorstelling. Cesar belooft een hartstochtelijke show met onmiskenbare drumhumor en veel verhalen. Het is een programma voor jong en oud. Vergeet vooral niet je stokken mee te nemen, want je weet nooit wat er gaat gebeuren.

Met een meet & greet en signeersessie na de voorstelling.

Jeugd:

Johannes De Parkiet De Groote Haay (6-12 jaar)

Zaterdag 25 Februari 2023
Aanvang 14:30 uur,

Release: 25-02-2023

Gebaseerd op het gelijknamige boek dat in 2019 de Vlag & Wimpel kreeg van de Griffeljury.

Parkiet Johannes zit tevreden in zijn vertrouwde kooitje, totdat Gijs besluit een ruime volière te bouwen. Er is ruimte voor wel 100 vogels, maar zoveel heeft hij er helemaal niet. Nóg niet. Johannes maakt ongevraagd en ietwat ongewenst kennis met vreemde vogels. Vogels die er anders uitzien, anders fluiten en ander zaad eten. Dat is behoorlijk wennen.

Nog nooit eerder in Nederland!
De vogels in deze voorstelling zijn van hout, maar lijken levensecht! Doordat de makers technieken gebruiken van handspring puppetry (zoals in films als Warhorse) worden bewegingen van echte vogels nagebootst en zie je een poppenvorm die nog nooit eerder in Nederland te zien was!

Cabaret:

Christel de Laat Hoe Dan?!

Donderdag 09 Februari 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 09-02-2023

Een avond boordevol dolkomische verhalen en liedjes.

In Hoe Dan?!, haar derde voorstelling, is Christel de Laat opnieuw ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige shows en vertelt op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert in hilarische verhalen.

Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart niemand, ook zichzelf niet!

Cabaret:

Christel de Laat Hoe Dan?! (reprise)

Woensdag 08 Februari 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 08-02-2023

Een avond boordevol dolkomische verhalen en liedjes.

In Hoe Dan?!, haar derde voorstelling, is Christel de Laat opnieuw ouderwets op dreef. Moeiteloos pakt ze de draad op van haar vorige shows en vertelt ze op volstrekt eigen wijze over haar worsteling met het leven. Dat resulteert in hilarische verhalen.

Zonder enige schaamte gooit Christel haar frustraties op tafel. Over de gekmakende bureaucratie, de ellende van bevolkingsonderzoeken, irritante kinderen en niet te vergeten haar eigen fysieke ongemakken. Want Christel spaart niemand, ook zichzelf niet!

Cabaret:

Jan Beuving Restante

Donderdag 26 Januari 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 26-01-2023

Cabaretier en wiskundige Jan Beuving onderzoekt samen met pianist Tom Dicke alles wat blijft.

“Niets blijft”, zeiden de oude Grieken, maar oude Grieken moet je niet geloven (tenzij ze Pythagoras of Euclides heten). Er blijft juist van alles. De rest bij een staartdeling blijft. Haren in het doucheputje. De verhalen uit je jeugd. En de wiskunde natuurlijk: die is het eeuwigst van allemaal. Ook Jan Beuving blijft liedjes schrijven en Tom Dicke blijft aan de vleugel zitten.

Muziek:

Joris Linssen & Caramba Dichterbij

Vrijdag 06 Januari 2023
Aanvang 20:30 uur,

Release: 06-01-2023

Een theaterconcert vol mooie muziek, ontroerende teksten, heel veel energie en lol.

Tot nu toe haalden de vijf vrienden van Caramba vooral inspiratie uit Mexico, ditmaal zoeken ze het dichterbij. Uit heel Nederland hebben ze pareltjes van streekartiesten gevonden. Deze liedjes zijn uit hun dialect of streektaal naar het Nederlands omgezet en bewerkt naar de Caramba-sound. Ook spelen Joris en de band nieuw eigen repertoire en komen veel Caramba-klassiekers voorbij.

Cabaret:

Mark van de Veerdonk Podiumbeest Ontsnapt!

Vrijdag 02 December 2022
Aanvang 20:30 uur,

Release: 02-12-2022

Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen.

In zijn allerlaatste cabaretprogramma trakteert Mark van de Veerdonk zijn publiek opnieuw op een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen. En dat alles met zowaar een rooie draad! De Brabander jakkert weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Muziek:

The Billy Joel Experience

Vrijdag 25 November 2022
Aanvang 20:30 uur,

Release: 25-11-2022

Een unieke muziekreis door de opmerkelijke carrière van muzieklegende Billy Joel.

De liedjes van Billy Joel zijn een onderdeel van ons collectieve geheugen. Billy behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt een groot deel van het pop-spectrum: van de meezinger Piano Man tot het swingende rocknummer My Life en van de prachtige ballad She’s Always A Woman tot de popsong Uptown Girl.

Aan de hand van de mooiste liedjes vertelt Alexander Broussard over de carrière van Billy Joel: de moeilijke beginjaren, de grote successen, de hoogte- en dieptepunten, de vrouwen en het onwaarschijnlijke vakmanschap. Een must-see voor de fan, een openbaring voor de liefhebber.

Cabaret:

Rob Scheepers Bekant (try-out)

Woensdag 26 Oktober 2022
Aanvang 20:30 uur,

Release: 26-10-2022

De wereld van de influencers onder de scherpe loep van Rob!

In zijn nieuwe voorstelling haalt Rob bewust alle glans af van dat wat het mooier maakt dan het in werkelijkheid is. Hij rekent genadeloos af met een praalwereld vol influencers. Met Gucci zonnebrillen en Louis Vuitton poepzakjes. Met alle uiterlijke opsmuk die het innerlijke verdriet moet verbergen. Waarom willen we alles toch maar steeds mooier maken dan het is? Is het niet veel interessanter om de werkelijkheid te zien? En laat dát nu het kenmerk zijn van kant… je kunt er vrij gemakkelijk doorheen kijken.

Kanten gordijntjes voor het raam? Meteen een stuk gezelliger. Kanten lingerie? Meteen een stuk spannender. Een potsierlijke kanten kraag om de nek? De status druipt er direct van af. Maar is dat terecht? Verhult kant niet de onderliggende lelijkheid? Is kant niet het welbekende laagje chroom op een pakketje schroot?

Cabaret:

Andries Tunru In Theorie

Vrijdag 07 Oktober 2022
Aanvang 20:30 uur,

Release: 07-10-2022

Snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru, winnaar van onder andere de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten, zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn (en daarmee onze) binnenwereld.

Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Muziek:

Niels van der Gulik Een Ode Aan Ramses - Ik Blijf Hier!

Donderdag 29 September 2022
Aanvang 20:30 uur,

Release: 29-09-2022

Bekend en minder bekend werk van paradijsvogel Shaffy.

Van der Gulik, zanger, vriend en groot bewonderaar van Shaffy, heeft Ramses Shaffy lange tijd gekend. “Ik ken hem vanaf het moment dat een vriend van mij een tulp naar Ramses wilde vernoemen. Dat was het begin van een bijzondere vriendschap”. Al snel kwam Ramses regelmatig langs bij Niels in de polder en ging Niels graag naar Amsterdam om samen met Ramses de grachten op te gaan.

Nu, ruim tien jaar na Shaffy’s dood, blikt Niels terug op deze periode. Van de momenten samen achter de sjoelbak tot aan de muzikale Ramses-avonden die Niels verzorgde. Met Ramses op de eerste rij, uiteraard voorzien van zijn wijntje en peuk!

Niels brengt samen met drie topmuzikanten nummers zoals De Een Wil De Ander of Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk En Bewonder weer helemaal tot leven.

Jeugd:

Monique Smit Kidspop (2-8 jaar)

Zondag 11 September 2022
Aanvang 15:00 uur,

Release: 11-09-2022

Een show vol vrolijke en opzwepende melodietjes voor kids en hun ouders!

Monique Smit is bekend als zangeres en presentatrice. Ze heeft diverse Nederlandstalige hits op haar naam staan. Dit seizoen duikt ze het theater in met de gloednieuwe liveshow KidsPop. Hierin komen de hits voorbij uit Kleuterpop (haar boek mét cd) en 2 Kleine Kleutertjes (samenwerking met broer Jan Smit), maar ook gloednieuwe liedjes. Monique wordt vergezeld door twee danseressen én een DJ. Het belooft één groot feest te worden! Voor kinderen van alle leeftijden, maar in het bijzonder voor de kleintjes.

Na afloop kun je met Monique op de foto. Ook kun je haar boek met cd persoonlijk door haar laten signeren.