Kinderen:

Dikkie Dik & Ik

Zondag 05 Januari 2020
Aanvang 15:00 uur,

Hoe is het… om Dikkie Dik te zijn? Als je op vier pootjes loopt en niet kan praten, maar wel kopjes geeft. Als je zomaar mag gaan liggen, op hele gekke plekken - of juist druk over de toetsen van de piano rent, danst met je beste vriendjes en stiekem in de vissenkom grabbelt, om daarna lekker te dromen van alle spannende avonturen die je mee maakt.

In deze voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. Ze spelen, met een groot tekenboek als decor, een spel met verdwijnen en verschijnen, met fantasie en werkelijkheid.
“Het is een goede greep om Dikkie Dik alleen als tekening te laten optreden op de bladzijden van een groot tekenboek” (Theaterkrant).
Uitgebreid foyerprogramma

De foyer wordt omgetoverd tot een kattenwereld. Vanaf het moment dat je binnenkomt, bevind je je in de wereld van een kat! Alles wordt gezien vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek. Het kleed kan zomaar van de uitvergrote tafel getrokken worden en met je pootje kun je vissen uit de vissenkom pakken! Doe je mee?