Kinderen:

Bonte Hond Pak 'm

Zondag 08 Maart 2020
Aanvang 14:00 uur,

Drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om een been, gaat de derde er mee heen…. Laat je meevoeren in een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aangeren op een klein speelvlak. Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel.

Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny, maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.
“Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien, en niet alleen die!” (Parool) en “De soundtrack van Wim Conradi is allesbepalend in een serie woordeloze achtervolgingen” (Volkskrant). Na de voorstelling krijgt het publiek een interactieve mini-workshop in playbacktechnieken. Meer info op www.blauwekei.nl.